Fri frakt vid 1000kr / 5% Rabatt på alla ordrar över 500kr

Fairy Dust Melody

  • 49 kr

I lager.
Dela

Fairy Dust Melody, det miljövänliga allternativet för chrom effekt!

Pick Your Pieces presenterar stolt vårat chrom pigment, det miljövänliga allternativ till den gamla varianten av plast. Detta finkorninga pigment i storleken 10-60um gör att du kan få en läcker effekt på nageln som skiftar i regnbågensfärger beroende på från vilket håll ljuset träffar och kan förgylla din tillvaro både på naglarna och som makeup,det går även ypperligt att blanda i tex resin eller vax.

Fairy Dust pigmenten finns i 10 underbara färger och var och en av dem har verkligen det där lilla extra som får en att häppna, dom går givetvis att blanda med varandra om man så skulle önska.

Fairy Dust Melody levereras i en liten burk med 0,5g pigment i för praktisk förvaring och applicering (Obs! Burken är ej full) 

För att ådstakomma chrom effekt på naglarna använder du pigmentet på följande vis:

* Måla en svart bas (oftast rekommenderat) och härda, det gör att färgen verkligen poppar, för en mer diskret effekt applicerera du först en vit eller liknande färg som pigmentet.

* Måla ett tunnt lager med ett No Wipe Top Coat (du får testa dig fram med tiden du härdar topcoaten då de är lite olika beroende på märke)

* Gnugga in chromet med finger eller silikonverktyg eller makeup svamp

* Fila försiktigt runt kanterna med en handfil, detta steget behövs för att ditt topcoat ska ha något att fästa i för att kunna skydda chromet 

* För bästa hållbarhet, lägg ett tunnt lager med clear gele eller 2 lager top coat. (EJ no wipe!)

* Om du la clear gele så avslutar du med valfritt topcoat.

Fairy Dust Pigmenten kan även användas på andra sätt utöver som chrom tex på följande sätt:

1, Blanda med en clear gelé och få på så vis en färggele. den går även att blanda i akrylpulver.

2, Blanda med topcoat och få en lättarbetat dekorations färg som du kan göra snygga mönster med.

3, Dutta på pigmenten på den kladdiga ytan som blir efter att du härdat gelén. 

Tips! Det finns en pigmentpensel (den med sned lugg) i vårat penselkit som vi säljer här på hemsidan under fliken verktyg.

Vill du ha ytterligare kunskap om våra pigment finns det även en onlineutbildning under 'Kurser' där du får fördjupande informaton hur du verkligen får till wowo effekten på naglarna.