Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt vid 1000kr / 5% Rabatt på alla ordrar över 500kr

Preciosa Flatback Purple Rain

  • 30 kr

I lager.
Dela

Dessa mixar är mixade av oss själva och är skapade för att du smidigt ska kunna dekorera med kristaller som matchar ihop eller om du vill testa på några färger.

Alla färger går även att köpa separat och du ser på andra bilden vilka kristaller som är vilka. 


Varumärket PRECIOSA®  är en garanti för den finaste kvaliteten på den tjeckiska kristallen från Preciosa och Pick Your Pieces är stolta återförsäljare till detta underbara märke

Presiosa® erbjuder runda glaskristaller i högsta kvalité i en mängd storlekar och färger. 

Preciosa är känt över hela världen för sin unika PRECIOSA®Hi-Pure Crystal TM -teknologi där de med en innovativ teknik skapar de mest fantastiska glaskristaller och en del av hemligheten är den lokala sanden från Bhömen som är unikt rik på kiseloxid, vilket gör den idealisk för glastillverkning.

.

Presiosa® Flatback Crystals är perfekta till allt du vill dekorera. Med dess platta baksida kan du enkelt fästa dom på nästan vad som helst, det är bara din fantasi som sätter gränserna.

.

Vi erbjuder mixpåsar med 50/100/300st som innehåller kristaller i storlekarna ss5/ss7/ss9 och ss12

Skulle du sakna någon storlek så tveka inte att hojta till så försöker vi fixa det, det samma är om du skulle vilja beställa ett storpack av någon färg/storlek som Pick Your Pieces inte har i sortimentet.