Fri frakt vid 1000kr / 5% Rabatt på alla ordrar över 500kr

Metallica Mini Mix Lime Green BIO

  • 20 kr

I lager.
Dela

Upplev en ny glittrig miljövänlig värld av kreativitet med Metallica Mini Mix - en skimrande symfoni av miljövänliga glitterkorn i olika storlekar som tar din nageldesign till nya nivåer! Vårt engagemang för skönhet och omtanke för naturen har lett oss till att skapa ett sortiment med 100% nedbrytbart glitter som alternativ till det traditionella plastglittret

Nu kan du lysa upp vardagen med rent samvete! 

Denna fantastiska glittermix är inte bara en fest för dina naglar, utan kan även tillföra en magisk touch till din makeup.

Glitterkornen i denna fantastiska mix mäter 0,2/0,4/1mm och denna mix är designad för att du verkligen ska kunna ta ut svängarna och bredda ditt design område.

Låt Metallica Mini Mix vara din konstnärliga partner i allt från subtila accentueringar men några enstaka glitterkorn till ett dramatiska uttryck i en fullkomlig glitter explosion. Den enda begränsning är fantasin!

Glittret leveras i en praktisk zippåse innehållande 2,5g av detta fantastiska glitter, vilket gör att både förvaringen och användadet blir smidigare.

Skapa en värld av skönhet och fantasi med Metallica Mini Mix - där varje nagel blir en del av ditt personliga uttrycksfulla konstverk!