Fri frakt vid 1000kr / 5% Rabatt på alla ordrar över 500kr

Bio-Glitter Sparkle Metallica Blue

  • 20 kr

I lager.
Dela

Bioglitter® SPARKLE Metallica Blue ger en briljant metallisk effekt som inte kan skiljas från traditionellt metalliskt plastglitter.

Nu kan du glittra naturligt med ett miljävänligt allternativ till vanligt plastglitter, med sin oberoende bevisade höga biologiska nedbrytningsprestanda i sötvatten, näst efter Cosmetic Bioglitter® PURE och Cosmetic Bioglitter® HOLO, är den fortfarande den högst presterande miljövänliga kosmetiska glitterserien på marknaden.

Bioglitter® SPARKLE Metallica Blue är i storleken 0,2mm och kan användas från allt till naglar och makeup, ja det är bara fantasin som sätter gränserna där.

Glittret leverars i praktiska zippåsar med 2,5g glitter som gör att du lätt kan förvara glittret när du inte använder det.

Är du redo att ta dina naglar och makeup till nya glittrande höjder? Med Bioglitter® SPARKLE Metallica Blue, får du inte bara ett glitter som skriker 'kolla på mig', utan också ett hjärta som säger 'jag bryr mig om moder jord'. Glöm de där tråkiga plastglittret och välkomna en ny era av hållbart glam!