Fri frakt vid 1000kr / 5% Rabatt på alla ordrar över 500kr

Rainbow Mini Mix Sweet Fairy BIO

  • 20 kr

I lager.
Dela

Regnbågsdrömmar som ger kontrast!

Med Rainbow Mini mix Sweet Fairy glitter, tar du din nagelkonst till nästa nivå. Detta finkorniga iridescent glitter är designat för att skapa en magisk effekt som lyser starkast mot en färgad bakgrund, Perfekt för att addera det där lilla extra till din manikyr eller pedikyr.

Rainbow Mini Mix Sweet Fairy är ett mixat glitter i storlekarna 0,2/0,4 och 1mm glitterkorn, glitter i väll utvalda storlekar för att du ska kunna bredda dina konstnärliga kreationer från en täckande look till en snygg fade där de olika storlekarna på glitterkorn skapar en snygg kontrast

Glittret kan även användas som smink och då det är biololgiskt kan man med gott samvete glittra lite extra en kväll och sedan tvätta av sig glittret.

Vårt glittrande mirakel är inte bara ett blickfång - det är 100% miljövänligt och biologiskt nedbrytbart. Tillverkat av cellulosa och mica gör att Du kan känna dig lika bra som du ser ut, med vetskapen om att ditt plast fria val är snällare mot planeten.

2,5g glitter förpackat i praktiska zippåsar, gör vi det enkelt för dig att använda ditt favorit glitter. 

Det är dags att glittra ansvarsfullt - beställ Rainbow Mini mix Sweet Fairy  idag och upplev hur enkelt det är att sprida lite ekovänlig magi!